22.3.2012

Blogin asettelut IEssä

Täällä blogissa tapahtuu kummia. Yhtäkkiä InternetExplorer heittää gadgetit alas, mutta Firefoxissa ne näkyvät kuten ennenkin.

Kaikenlaista olen koettanut värkätä: vaihtaa sivun leveyttä, gadgetien leveyttä, asentaa gadgetit uudelleen, vaihtaa sivupohjaa - ja aina vain kaikki jutut valuvat pohjalle. Esikatselussa kaikki on vielä kohdallaan, mutta ei sitten itse blogissa.

Suosittelen siis lukemaan tätä blogia muun kuin IE:n kautta kunnes saan asettelut kohdalleen.

3 kommenttia:

 1. Heippa, Outi! Tulin tarkistamaan syötteenlukijaani (tietenkin) IE:llä - blogisi näyttää ainakin tällä hetkeltä (pe 23.3.) aivan yhtä hyvältä ja samanlaiselta siinä kuin äsken kokeilemissani Firefoxissa ja Chromessa - lienee siis ongelma poistunut?

  Sulla on hienoja ominaisuuksia lisättynä tähän blogiin, kuten tunnisteet ja mainokset, kunpa saisin aikaan minäkin näitä opetella ja lisäillä! tv Heli

  VastaaPoista
 2. Hei

  mitähän ihmettä on yön aikana tapahtunut... Pari viikkoa on IE tosiaan näyttänyt härpäkkeet tuolla alla ja nyt kaikki on taas kunnossa. Hyvä näin, mutta kun tietäisi miksi ongelma syntyi.

  Kiitos kun kävit tsekkaamassa!
  Blogin tunnisteet saat kun lisäät ulkoasussa Gadgetin Tunnisteet pilvi-muodossa. Mainokset sain gadgetillä AdSense. Siinä piti odotella sitten jonkin aikaa, että sivusto käytiin hyväksymässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi vielä! Kiitos neuvoista, tuota AdSenseä jo melkein kävin tilaamassa... täytyy vain varata vähän parempi hetki puuhailla näitten kanssa :)

   Poista