6.4.2012

EveryTrail

Sain sähköisen liiketoiminnan opettajalle passelin kännykän ja lähdin kokeilemaan EveryTrail-appsia.
Kirjauduin kännykällä appsiin sisään ja ei kun sukset jalkaan ja koira mukaan. Salmijärven rannassa aloitin jäljestämisen (Start tracking). Otin kuvia harvinaisesta pitkäperjantaista, oli pikkupakkanen ja upea auringonpaiste. Kiersin järven ja olin lopettavani jäljen merkkaamisen mutta kotiin asti kartta kuitenkin näytti, kun pääsin kirkkaasta auringonpaisteesta näkemään valinnat tarkemmin. Onneksi netissä pystyy karttaa editoimaan, etteivät kaikki kotiin asti tule. Matka ei ollut pitkä, mutta valokuvaamisen takia siihen meni näemmä aika lailla aikaa. Tuon ajan voisi kyllä deletoida ...

Pro-versiossa olisi ideaa vaikkapa kuntienhiihtoreittien merkkaamiseen. Sieltä saa offiline-kartat ja topografiset kartat. Olisi aika kiva myös käydä reitit eri vuodenaikoina, näyttää valokuvilla miltä paikka näyttää kesällä / talvella. Samoja valokuvia voisi käyttää hyväksi reitin varrella, jonne olisi siroteltu QR-koodeja, joilla voisi ladata näkyviin valokuvia samasta paikasta Lapin 8 eri vuodenaikana.

Kännykässä appsilla voi etsiä lähellä olevia reittejä, mitä muut ovat tehneet, millaisia kuvia ottaneet.
Kokeile valintoja: voit vaihtaa kuvien katselusta topografian katseluun, tutkia tarkkaan edistymistäni ajallisesti ja paikallisesti.

Salmijärvi skiing


EveryTrail - Find hiking trails in California and beyond

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti