1.2.2012

Retkiluistelukampanja

Kaijan, Leenan, Outin, Satun ja Tanjan Retkiluistelukampanja. Työvälineohjelmina on käytetty erityisesti MailChimpiä, googlesitesia ja googledocsia. Esitys on upotus googledocsista. Aiemmin olen käyttänyt slidesharea, mutta tämä on vielä näppärämpi, kun slaidit voi tehdä docsiin ja sitten ottaa kopioi upotuskoodin. Slideshareen täytyy ladata valmis esitys, koska se on vain jakamiseen. Saimme kehuja erityisesti teknisestä toteutuksesta, mutta emme kuitenkaan pullakahveja, koska action olisi ollut epätodennäköinen.

3 kommenttia:

 1. Outi, visuaalisesti tämä on kuitenkin tosi hieno vaikka ette voittaneetkaan!
  Kysymys sulle ihan muusta: sun blogisi nimi on eCommerce-opinnot. Eikö e-commerce oo kuitenkin sähköistä kauppaa, joka on vain yksi osa sähköistä liiketoimintaa? Vai oonko ymmärätänyt ihan väärin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei
   sikäli kuin olen ymmärtänyt, eCommercella on myös laajempi merkitys, jolloin se olisi miltei synonyymi sähköisen liiketoiminnan kanssa. Mutta oikeasti en tätä ihmeemmin miettinyt, kun vain halusin otsikoksi suht lyhyen termin.
   OPSissa meillä noita käytetään synonyymeinä... Englanninkielisessä koulutusohjelmassa opintojakso on ecommerce, suomenkielisellä puolella sama on sähköinen liiketoiminta.

   Poista
 2. Kiitoksia vielä, että viimeistelitte hienosti ryhmätyömme - ja onneksi pääsin itsekin opettelemaan Googlen Sivu-työkalua :)

  VastaaPoista